ПАК СЕ ИЗДЪНИ! Отново арестуваха брата на Димитър Рачков! Този път работата е много дебела, вижте!

Нова експертиза, която трябва да се извърши във Военномедицинска академия, ще определи съдбата на досъдебното производството срещу брата на обичания български актьор Димитър Рачков – Петър, пише „Флагман“.

 

Бургазлията беше арестуван за пореден път, след като при обиск в апартамента му полицаи откриха пликче с минимално количество синтетична дрога.

 

При претърсването е иззет и голям буркан с прахообразно вещество, според Флагман. Самият Рачков твърдял, че това са хранителни добавки на билкова основа, използвани от неговата майка.

Пробите в Бургас не успели категорично да покажат наличието на дрога в субстанцията и сега по случая трябва да се произнесат експертите в столицата.

Ако откритото вещество в дома на Рачков наистина се окаже хранителна добавка, той ще се размине за пореден път, въпреки че в апартамента му са намерени около 0,5 гр пико. Това количество обаче е минимално, а и дрогата била в женско яке на закачалката в апартамента на Петър.

Припомняме, че до момента черната овца в семейство Рачкови е арестуван многократно – за наркотици, шофиране без книжка и дори пласиране на фалшиви долари. Всеки път обаче Петър излиза чист от ситуацията, разминавайки се или с глоба или с условна присъда.

Намери ни във facebook