Любо Нейков получил SMS от старата си любов Генка Шикерова, в него пишело…

Обречената любов между актьора и продуцент Любомир Нейков и топ репортерката Генка Шикерова явно не е съвсем излетяла. Комикът е потърсил утешение след поредната застигнала го семейна трагедия именно на рамото на напористата брюнетка. Преди по-малко от месец Нейков се прости с майка си  леля Цеца, която си отиде на 70 години, след като така и не можа да прежали смъртта на другия си син Цветан, пише „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

Любо се сринал след поредния удар на съдбата, но изненадващо от депресията го извадило съобщение от бившата му изгора, която му предложила да се видят на по кафе и да обсъдят човешката тленност и нещата от живота като цяло.

Актьорът веднага откликнал.

Той изплакал пред Генка всичките си притеснения. След срещата двамата се чуват редовно по телефона, а Нейков споделял пред приятели, че с никого не чувства такава близост на чисто емоционално ниво като с репортерката.

Актьорът и продуцент никога не е криел, че Шикерова е голямата му любов. Пикът на връзката им бе през 2010 г., но Генка решила да сложи край, а причината била нежеланието на Любо да се разведе със съпругата си Гинка.

Намери ни във facebook