Столичанка закъса с колата си в инфарктен момент, но на помощ ѝ се притече… (СНИМКИ)

София е блокирана днес заради срещата на лидерите на държавите от Западните Балкани. От Столична община призоваха жителите на града да не използват личните си автомобили за придвижване, като вместо това изберат градския транспорт.

Въпреки призива много софиянци се предвижват с личните си автомобили, колкото и да е трудно. И точно в тази обстановка едва ли е най-доброто време колата ти да откаже.

За нещастие на една дама, точно това ѝ се е случило. Тя е закъсала с колата си, вероятно „Фолксваген бийтъл“. За неин късмет обаче столицата е пълна с полиция и жандармерия. Именно униформени са ѝ се притекли на помощ.

Това става ясно от снимки, публикувани в социалните мрежи. Коментарът към тях е шеговит: “ Като, закъсаш, по време на Европредседателството и имаш безплатна пътна помощ….“.
 

 

 

Веднага постът започна да набира популярност и лайкове.

Преди дни полицай от столичната „Пътна полиция” стана знаменитост в социалните мрежи, след като помогна на млада дама в беда. Действието се разви в района на националния стадион „Васил Левски”, а гласност на случката даде самата потърпевша в социалната мрежа

Припомняме, че по повод председателството затворени за движение на автомобили ще бъдат улици и булеварди в центъра на София и квартал „Лозенец“ и в района на хотел „Маринела“, където ще отседнат делегациите. Ще бъде ограничено паркирането и пред Националния исторически музей, хотелите „Хилтън“ и „Балкан“.

Намери ни във facebook