Channel 4 сензационно: Меган Маркъл е роднина на Джак Изкормвача, затрил над 200 души във „Фабриката за убийства“!

Шокиращо разкритие беше направено за актрисата Меган Маркъл дни преди сватбата ѝ с британския принц Хари. Американски адвокат обяви сензационно, че бъдещата принцеса е роднина на легендарния Джак Изкормвача, съобщават Channel 4 и „Дейли Стар“.
 

Джеф Мъджес, който е осми братовчед на Меган, заяви, че неговият пра-прадядо е Херман Уебстър Мъджес – останал в историята като първия американски сериен убиец под името Ейч Ейч Холмс (H. H. Holmes).

За него се знае, че е извършил стотици престъпления в своята „Фабрика за убийства“ – хотел, който построил в Чикаго специално, за да може да убива посетителите в него.

Смята се, че убил над 200 души.
 
Зловещият сериен килър е обесен в затвор във Филаделфия на 7 май 1896 година, след като е бил признат за виновен за 4 убийства и 6 опита за убийство. Самият Холмс е признал, че е умъртвил 27 души.
 
Много хора смятат, че Холмс е истинският Джак Изкормвача – митичния зловещ сериен убиец на проститутки в Лондон, чиято самоличност така и не е разкрита. Основание за това им дава фактът, че Холмс е бил в Лондон по времето, когато са извършени 11-те кървавите убийства в Източен Лондон – през 1888 година.
 
„Направихме проучване с ФБР, ЦРУ и Скотланд Ярд, свързано с анализа на ръкописи. Оказва се, че той е бил Джак Изкормвача. Това означава, че Меган е роднина на Джак Изкормвача“, заяви Джеф Мъджес.
 
„Не знам дали кралицата знае. Не се гордея със своя предшественик. Меган също няма да се гордее“, добавя адвокатът.
 
Шокиращото разкритие той направи в документален филм със заглавие „Запознайте се със семейство Маркъл“.

Намери ни във facebook