Срамота – двама министри нищят писмото на убиеца Пелов! Не експертиза, а арест!

Доказаният убиец с влязла в сила присъда Владимир Пелов изпратил писмо до президента Радев, след като избяга от затвора и се подигра с правоохранителните органи.
Обръщението му към държавния глава идва след като 45 дни полицията и службите не могат да го открият.

И вместо отдавна да е прибран зад решетките и осъден повторно, Пелов най-спокойно изпраща писмо, което… не може да бъде проследено в глобалния електронен свят.

На фона на позорната ситуация двамата силови министри Валентин Радев и Цецка Цачева коментират, че била нужна експертиза, която да докажела автентичността на почерка на Пелов!?

А може би е необходима и експертиза, която да докаже, че Пелов, а не негов двойник е избягал от Софийския централен затвор.

Нима Цачева и Радев, не осъзнавате, че с подобни изявления ставате за резил, а с това унижавате и институциите, които ръководите?

Нима не ви е ясно, че с неадекватните си действия превръщате един затворник в тема №1, и то при положение, че в България са всички европейски лидери?

Действието в случая е само едно. Арест. Незабавно локализиране на местонахождението на Пелов и отвеждането му в затвора. Едва ли Пелов е неуловим Батман, способен да се телепортира или разполага с качествата на командос от специалните части.

Или отново Бойко Борисов трябва да се намеси и да ви свърши работата?

Намери ни във facebook