Бесен екшън: Динко „изчаткал“ два юмрука на крадлив ром и взел да се моли да възкръсне, но дошла полиция и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Бесен екшън се е разиграл снощи в базата на ловеца на бежанци Динко от Ямбол. Това разкри лично бизнесменът. По думите на ямболията, късно снощи той забелязал как мъж от ромски произход се промъкнал в собствеността му. Вълев веднага погнал крадеца.

 

Участникът във „ВИП Брадър“ ударил два юмрука на бандита, който се строполил на земята, гърчейки се. Притеснен, че му е причинил нещо сериозно, ямболията веднага грабнал едно шише с вода и го полял, за да се свести, докато дойде полицията. Уплашен, че може да е нокаутирал смъртоносно крадливия циганин, Динко дори се помолил на Господ да го спаси.

„Изчатках му два юмрука! Падна на земята и взе да се гърчи. Аз го полях с едно шише вода, викам си „тоя умира“, моли се да се събуди. Трябваше да го вържа за някое дърво и за назидание два дена да седи там. Няма да позволя на някакъв циганин да се бъзика с мен! Това е голяма наглост, хем всички знаят, че съм ненормален и да дойдат от мен да крадат“, допълва в колоритния си стил риалити звездата, който тази сутрин позвънил в редакцията на Флагман.Бг, за да разкаже за инцидента.

Хитрият циганин обаче вместо да се извини за кражбата, изчакал органите на реда да се отдалечат от него и хукнал в неизвестна посока.

„Как е възможно някой да си позволява да влиза в чужда собственост и краде. Ако го бях убил, щях да съм виновен, а това, че той ме е ограбил, не е престъпление. Продължавам акцията по издирването на този индивид”, каза Динко Вълев.

Бизнесменът се възмущава, че после е викан да дава обяснения в полицията, въпреки че според него в случая той е жертва на престъпление.

 

Намери ни във facebook