Скандално: Освободиха побойничката Габриела с подписка, тя реве и обещава, че ще е послушна и ученолюбива

Скандалната танцьорка Габриела Медарова беше освободена с от ареста с мярка подписка. Това реши Пловдивският съд. Габриела изкара в ареста 72 часа, след като наби своя връстничка в нощно заведение. За агресията на танцьорката, която преди месец пияна и дрогирана помля 10 коли с джипа на гаджето си, няма логично обяснение.

Адвокатът й, Орлин Търновалийски коментира, че още малко и на клиентката му ще бъде поискана смъртна присъда. Съдията мотивира решението си за свободата на Габриела с това, че под документи нямало подпис на разследващ полицай.

Въпреки, че защитникът на 21-годишната побойничка заяви, че тя се подпряла на вратата на тоалетната, защото и станало лошо от антидепресантите, които взима, залитнала и така ударила връстничката си, в съда стана ясно, че има видеозапис, на който се вижда как Медарова удря другата девойка.

Припомняме, че въпреки, че след ареста заради 10-те блъснати коли Габриела обеща да се държи прилично, преди седмица тя нападна и счупи носа на напълно непознато за нея момиче. Разследващи коментираха пред , че вероятно пак е била дрогирана.

Днес Габриела отново се появи в съда със сълзи на очи, отново каза, че съжалява и че иска да живее при родителите си и да продължи образованието си. Прокурорът е категоричен, че ще обжалва подписката. Държавното обвинение настоява за постоянен арест.

Намери ни във facebook