ТРУС В МЕДИИТЕ! Ники Кънчев гледа със зейнала уста! Вижте само какво му причини новият титуляр Джаро!

Михаил Билалов открадна зрителите на Нова и бТВ, всички зяпат „Стани богат” в най-гледаното тв време

Михаил Билалов развенча легендарния водещ на „Стани богат” Ники Кънчев. Който дълги години бе лице на интелектуалното предаване. След като Джаро се намести в стола му рейтингът на телевизията майка скочи драстично.

След като любимото шоу се върна в ефир, но не по Нова тв, а по държавната медия в началото смяната на водещия бе приета с колебание.

Но месец и половина по-късно интелигентния актьор Михаил Билалов печели любовта на зрителите.

Въпреки, че „Стани богат” върви по време на централните новини, които се излъчват по конкурентните медии събира повече рейтинг. С цели 15 пункта повече според пийпълметрията. Общата аудитория на двете частни медии е спаднала с 10 процента.

Цифрите разкриват, че БНТ за първи път след програмните промени на новото ръководство е взела правилно решение като е поверила ролята на водещ на актьора Билалов. Който заслужава адмирации.

Завръщането на „Стани богат” по БНТ продължава една нейна добра традиция започнала от времето на „На минута е много”. С която слага началото на интелигентните формати. А не както другите частни медии да бълва турски сапунки и пошли риалити формати, предават от  retro.bg.

Видно е, че въпреки сантименталните нагласи спрямо Ники Кънчев на някои от зрителите рокадата с Билалов се оказа повече от успешна. Мишо доказа, че притежава харизматична личност. Която излъчва респект и спокойствие. За сметка на предишния Мистър Стани богат. Който към днешна дата е повече свързан с интригантското шоу „Биг Брадър” от колкото с интелигентния формат.

Изводът е прост и ясен. Джаро открадна зрителите на частните медии и прати Ники Кънчев в нафталина. Поне за предаване от типа на „Стани Богат”.

Намери ни във facebook