Ето какъв мъж ви трябва според зодията-Риби Мъж, който ви разбира, Стрелец Мъж, който ви кара да се чувствате обичана

Ето кой е идеалният мъж за всяка жена според зодията.

 

Овен

Мъж, който само прави живота ви по-вълнуващ, вместо да чувствате, че сякаш ви дърпа назад. Приятел, който с вас ще поеме на спонтанно пътешествие в случайно избран ден и ще споделите един живот, съсредоточен върху растеж, приключения и забавления.

 

Телец

Един мъж, който най-накрая ви носи усещането за топлина и мир, което никога не бихте могли да намерите в никой друг човек.

Приятел, който ви обича истински, без конкретна причина, който винаги изпълнява обещанията си и прави това, което казва. Който ви кара да се чувствате като единственото момиче в стаята всеки път, когато ви погледне.

 

Близнаци

Имате нужда от мъж, който може да ви прочете и да ви разбере, както никой друг не е успял да го направи преди. Един любим, който разбира, че понякога ще има дни, в които се чувствате страхотно и такива, в които не сте на себе си, но и в двата случая ще ви дава пълната си любов и подкрепа.

 

Рак

Мъж, който обича, когато сте в контакт със собствените си емоции. Който не ви кара да се опитвате да бъдете някоя, която не сте. Мъж, който ви пише любовни писма, който ви прави закуска в леглото, който ви води на изненадващи места и не се страхува от това колко силни са чувствата му към вас.

 

Лъв

Един мъж, който е равен с вас. Приятел, който е също толкова ентусиазиран за преследване на страстите си. Който не се страхува да отговаря на вашите бързи темпове и да утвърждава връзка, в която обичате да учите и да изпитвате нови концепции, идеи, хобита и приключения.

 

Дева

Мъж, който отнема постоянното безпокойство, което изпитвате за запознанства с нови хора. Любим, който мрази играта и не се страхува да ви каже как се чувства. Който остава с вас до четири сутринта, само за да говори и да се чувства свързан. Който винаги знае правилното нещо, което трябва да каже, за да ви успокои и да ви накара да се почувствате сигурни.

 

Везни

Мъж, който никога не би искал да промени живота ви, а само да бъде в него. Мъж, който не се опитва да наруши приятелството ви и се разбира безпроблемно с всичките ви близки.

 

Скорпион

Приятел, който прави живота непрекъснато нов и вълнуващ. Мъж, който ще поеме курса с вас в нещо, което е напълно чуждо, което е вдъхновено от вас. Онзи, който ще ви подкрепя напълно във всяко ново начинание, в което се впуснете.

 

Стрелец

Мъж, който ви кара да се чувствате обичана и приета с всички свои страни. Един мъж, който се радва на малките неща с вас (като споделено сутрешно кафе или разходка по плажа), който непрекъснато се смее с вас, без значение колко трудно става, който обожава чувството ви на оптимизъм, но ви обича също толкова и в лошите дни.

 

Козирог

Мъж, който носи мекота в живота ви, без да се опитва да промени амбицията или фокуса ви. Приятел, който винаги ви осигурява необходимото усещане за лекота и радост след дълъг работен ден. Който ви напомня за важността на себелюбието и търпението, без да омаловажава важността на вашите кариерни цели и мечти.

 

Водолей

Имате нужда от мъж, който ви кара да се чувствате напълно уязвими (по добър начин) и в същото време в пълна безопасност. Приятел, на когото се доверявате толкова много, че всъщност сте готови да се разкриете напълно. Човек, който никога не ви моли да се промените за него. Който иска само да му дадете място да ви обича.

 

Риби

Мъж, който всъщност ви кара да се чувствате развълнувани от живота и всичките му възможности. Приятел, който има силно желание да научи за вашия начин на мислене, като същевременно е готов да сподели своя. Който никога не се опитва да налага идеите си върху вас, но винаги е там, за да слуша и да бъде подкрепа, когато го поискате. Мъж, който вярва във вас толкова много, че ви предизвиква да постигате целите си, а не просто да мечтаете за тях.

Намери ни във facebook