Доведеният син на Емилия все още е между живота и смъртта след катастрофата, но приятелката му в САЩ не знае за трагедията (СНИМКИ)

Феди Башур! Така се казва 19-годишният младеж, който предизвика зверската катастрофа, в която пострада както самият той, така и баща му Жорж Башур и годеницата му певицата Емилия.

Както вече писа тежката катастрофа стана на магистрала „Тракия“, където момчето пришпорило колата с висока сила и се е получил аквапланинг.

И тримата са настанени в столичната болница „Света Анна“. Певицата е настанена в хирургия с гръдно-коремна травма, без опасност за живота, за наблюдение.

Годеникът й е настанен в ЛЧХ с обработени травми, без опасност за живота. Няма да има никакви последици за здравето на певицата и нейния приятел.

Не такова е положението с 19-годишното момче. Феди Башур е с тежка черепно-мозъчна травма със сериозно увреждане на мозъка. В моментa e на апаратно дишане. Той е толкова зле и е между живота и смъртта, че лично шефът на „Света Анна“ д-р Славчо Близнаков каза, че „прогнозата за него е по-скоро песимистична“.

Той не се нае с ангажимент да каже дали, ако момчето оцелее, ще остане инвалид.

Само преди месец – на 26 април, Феди е навършил 19 години. Той има приятелка, която е американка и се казва Каролин, става ясно от фейсбук профила му. Момичето обаче все още не знае за тежкия инцидент, споходил приятеля й, тъй като тя е в Щатите, където учи и момчето.

Междувременно от Пайнер, където Емилия работи, излязоха с последна информация около инцидента, а по-рано и мениджърът на музикална телевизия „Планета ТВ“ Хари Янакиев пожела бързо възстановяване и на тримата пострадали.

Намери ни във facebook