България спря: Емилия най-накрая проговори за смъртта на доведения си син, но думите пронизаха право в сърцата!

Емилия се сбогува с доведения си син

Емилия се сбогува с доведения си син. В четвъртък следобед поп фолк изпълнителката, Жорж Башур и синът му катастрофираха тежко. За огромно съжаление синът на Жорж Башур не можа да се пребори за живота си и почина. 19-годишното момче си отиде след тежка мозъчно-черепна травма.

Емилия написа трогателни думи и се сбогува с доведения си син.

„Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина. Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго… Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос“, написа Емилия в социалната мрежа Инстаграм.
„Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа“, сподели певицата за катастрофата.

„В Библията пише:“Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!“ Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим… Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го…и ние ще продължим… Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб… Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!“, написа още поп фолк изпълнителката.

Всички фенове на поп фолк изпълнителката и поднесоха съболезнования. Те се опитаха да я окуражат Емилия като й пожелаха да е силна и да не се предава на мъката.

Намери ни във facebook