Таро прогноза за юни-2018 г. за всички зодии от известния астролог Ангела Пърл-Щастие за Дева, нова любов за Скорпион

 Ако вярвате в прогнози и хороскопи, това е само място е за вас- казва Вероника. Преди година Ники преживя много сериозна травма в живота си и отдавна не можеше да се измъкне от продължително депресивно състояние. Но тъмните времена имат свойството да свършват, особено ако започнете да посрещате всичко добро и поне се опитайте да мислите положително, всичко се случи, както беше прогнозата на астроложката!

Преди няколко месеца една моя приятелка се натъкна на прогноза Таро на Ангела Пърл за нейната зодия. Отначало, тя я прие като фантасмагория, но приятният глас на Ангела я накара да се вслуша и в крайна сметка 90 % от нещата се оказаха верни!  Както и да е, всеки сам решава, дали да повярва, или не и как да постъпи.

Факт е, че Ангела Пърл дава удивително точни прогнози за голяма част от зодиите, така че проверете за себе си:

Таро прогноза на Анджела Пърл за юни, 2018

След историята на моя приятел, започнах да се интересувам от това, което ме очаква в първия месец на лятото.

 

Овен

През юни активният Овен ще реши много въпроси в работата и любовта. Началото на месеца ще започне с приемането на сериозни решения по отношение на бизнеса или обучението, но въпросите, свързани с отглеждането на деца, ще изискват вашето внимание. Въпреки това, независимо от това как се е появила ситуацията в началото и в средата на месеца, ще се справите и всичко ще се окаже най-благоприятно за вас.

 

Телец
Това е едно прекрасно време за телето, което отдавна планирано да започне да се занимава с нов спорт, или научавам нещо ново за sebya.Pervy месец на лятото ще донесе земен Телец празник, който дълго е мечтал. Ще отпразнувате успеха си, който със сигурност ще дойде при вас през юни.

Не се страхувайте да правите нови стъпки, не измисляйте проблеми на еднакво място – смело напреднете, ще успеете!

 

Близнаци

Юни за Близнаците с всичките си ситуации буквално ще им каже, че е време да създадат нещо креативно. Това може да е бизнес, семейство или събиране на някои документи.

Картата им е „Кралят на мечовете“ и показва, че Близнаците трябва да вземат решение. Не се страхувайте да поискате съвет. Ще ви трябва поддръжка.

Това е времето, когато можете да направите правилния избор, стъпване напред, за да посрещнете съдбата си. Вие ще спечелите, най-важното е да вярвате в него!

 

Рак
За семейните Раци, юни ще започне с изненада. Нова работа, нова любов, нов дом … Всичко това, което искате с цялото си сърце – това може да се случи, ако сте търпеливи и старателни, вашето желание ще се предоставя, не се изключва среща с човек, който иска да ви помогне!.

И това е добър период, за да се откажете от всякаква зависимост. Пушенето, алкохолът, напразното седене в социалните мрежи – изхвърлете всичко, през юни определено ще сполучите!

 

Лъв
За огнения Лъв, юни ще бъде месец на контрасти. Каквото и да се случи – слушайте интуицията си! Защото само вие знаете и се чувствате как да го направите. През първия летен месец си струва да се грижите за вашето здраве – да се откажете от лошите навици и да преминете на по-малко калорични ястия. Би било добре да се спортува: колоездене, плуване в басейн или на открито, бягане.

Изчакайте за период на релаксация. По-добре е да спрете сега. В крайна сметка ще бъдете доволни.

 

Дева

Миналия месец Дева бяха много нервни и притеснени за нищо, така че през юни е необходимо възможно най-малко да се мисли за лошото и да се наслаждавате всеки ден, изпълнен с чудотворни събития. И чудеста  ще се сбъдват! Един месец на щастие за красивата Дева и всички желания ще се сбъднат. Ще получите предложение, което изисква размисъл. Но не се осланяйте факта, че не сте работили, тъй като има много други положителни аспекти. Успехът ще ви изпревари във всеки случай. И не се притеснявайте, няма да загубите нищо. С финансите всичко ще бъде наред.

 

Везни

Пари, пътувания, нови инвестиции или обещаваща позиция – това е, което Везни трябва да очакват в началото на първия летен месец. Това е чудесно време за промени в личния ви живот. Това ще засегне семейството и тези, които все още не са придобили семейство. Първите ще се осмелят да направят пауза в кариерата си, ще могат да се справят у дома и домакинството. Вторите, след като се претеглят всички плюсове и минуси, най-накрая разпознават другата половина в чувствата си и ще предложат да живеят заедно и това е първата стъпка към сватбата.

 

Скорпион

Предишният етап от живота свършва,  време е да го завършим и да затворим страницата. Промени в любовта, работата, мястото на пребиваване – всички тези промени ще чакат мистериозния Скорпион през юни. Може би е време да се впусне в нещо ценно, но остарял, за да отвори вратата към нови  във вашия случай ще се съживи за нов живот! За някои Скорпиони това ще бъде като гръм от ясно небе. Всичко ще се случи бързо! Изчакайте много новини и действия.

Но няма нужда да се притеснявате и да се страхувате, но ако решите – по-добре е да действате, каквото и да става!

 

Стрелец

За Стрелец има прекрасна новина: ще преодолеете всички проблеми и препятствия! Всички имат време, всичко се случва, както искат. Може би ще има малко разочарование, въпреки това Стрелецът го чака победа през юни. През юни Стрелците се нуждаят от повече време, за да се посветят на себе си и на близките си. Би било хубаво да отидете на почивка заедно. Не забравяйте обаче работата, защото проблемите могат да възникнат по вина на невнимателни колеги и всички камъни ще се стоварят върху невинния Стрелец. В крайна сметка дори това ще бъде в полза на Стрелеца!

 

Козирог

Работата преди всичко – това мислят Козирозите. Но съдбата ще се разпорежда с тях по друг начин: домашните проблеми няма да им позволят да работят с пълна сила. Поради това може да възникнат проблеми с парите и ще трябва да се задържите. За решаването на финансови проблеми ще помогнат роднините. Козирогът лесно ще се справи с всички проблеми. Предвижете се напред уверено!

 

Водолей

В началото на месеца ще е необходимо общуващият Водолей да взема решения. Но страхът ви не ви позволява да гледате нещата в правилната светлина. По-добре да свалят оръжията и да отидате на преговори. Водолей през юни, ще прекарат много време с близките си: Пътувания, дори в командировка все ще вървят заедно. Благодарение на тази подготовка представителите на този зодиакален знак ще могат по-добре да опознаят своя духовен партньор и ще направят изводи за необходимостта от съвместно бъдеще.

Също  през юни ще бъде възможно да се проведе пълен курс на проучване, който преди това не беше на разположение. Това ще помогне да се идентифицират признаците на болестта в началния етап и да се предотврати тяхното развитие.

 

Риби

Началото на месеца обещава творческа победа за Риби, от които ще се почувстват много уморени. Става дума за ситуации, в които влагат много време, пари или енергия. Може би това ще бъде свързано със здравословното състояние, когато болестта се оттегли и всичко стане по-добро. Първият месец на лятото ще накара Рибите да вземат важно решение. Дългоочакваните въпроси ще бъдат решени във ваша полза! 

Намери ни във facebook