Извънредно! Станало е ново жестоко убийство. На стълбище е убит бащата на

Снимка Булфото

Семейна свада приключи със смъртта на възрастен мъж. Информация за случилото се била получена вчера в районното управление на Пазарджик от екип на „Спешна помощ“, съобщи trafficnews.bg.

Медиците посетили сигнал за паднал на междустълбищна площадка възрастен мъж. За съжаление в резултат на това той починал.

На мястото веднага пристигнали и служители на РУ-Пазарджик, които под ръководството на разследващ полицай извършили оглед на местопроизшествието.

В хода на първоначално събраните данни станало ясно, че починалият е 71-годишен пазарджиклия. На стълбището възникнал скандал между него и сина му – на 46 години, който обитавал жилище в кооперацията. Двамата били  в недобри отношения и почти не поддържали контакт помежду си.

В пристъп на гняв синът блъснал баща си и той паднал по стълбите до приземния етаж. В резултат на удара при падането бащата е починал. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. Синът е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик.

За случая е уведомена прокуратурата в областния град, води се дознание. 

 

 

  

 

Намери ни във facebook