Като ученичка е! Вижте до къде се докара Мариана Векилска за голямата си любов Калин Врачански!

Мариана Векилска лудна по Калин Врачански!

Мариана Векилска бясно ревнува Калин Врачански. Всяка вечер тя стои на стол в театър „София”, където блондина е на щат. Макар да не е такава почитателка на Мелпомена, телевизионната водеща стои като войник на пост, докато известното й гадже свърши с репетициите.

Водещата ужасно ревнува звездата от „Стъклен дом” и не спира да го дебне.

Според клюката отскоро брюнетката се е нанесла в жилището на актьора, което е в центъра на столицата.

Водещата Мариана Векилска и радиоводещият Симеон Колев се разделиха след 14-годишен брак. Бракът им куцал от преди година, но журналистката останала да живее в двуетажната къща на мъжа си в столицата.

Двамата имат и 12-годишен син Момчил. Според клюката бракът им скърцал, защото мъжа на Векилска й изневерявал със сервитьорки по заведенията, както и с нейни колежки. Оказа се, че преди това тя е мачкала чаршафите с Калин Врачански.

Двамата били засечени да се натискат в нощно заведение, но тя се оправдала пред мъжа си, че с актьора са само приятели. Оказа се, че са нещо повече от добри познати.

Сега, след като вече са официално заедно, Векилска не спирала да обгрижва русокоското.

„Бяха заедно на театрално събитие. Тя не стоя мирна и секунда, постоянно му се буташе в ръцете. Поднасяше му храна, хапки, само дето не му ги сдъвка преди това. То бива, бива, но от жена на 44 години е леко инфантилно и прекалено“, разказват очевидци, пише разкрития.ком.

Докато Калин криел, че живеят заедно, водещата всячески се опитвала да натърти на този факт. На партита на висок глас го подканяла да си ходят у дома, като не оставала съмнение, че живеят заедно.

Макар че отслабна и се разхубави, тя не може да се мери с 20-25-годишните хубавици, по които гаджето й не спира да залита.

Намери ни във facebook