Мечтите на Ели Гигова рухнаха! Очарователната наследница получи жесток шамар от съдбата, съсипана е!

Ели Гигова получи пореден тежък удар

Очарователната Ели Гигова получи пореден удар. 36-годишната брюнетка приема тежко провалите в личния и професионалния си живот.

Тя не крие, че от дете мечтае за кариера в киното. В преследване на детската си мечта красавицата се яви на кастинг на американска продукция.

Ели Гигова представи портфолиото си на американски продуценти с надеждата, че те ще оценят красотата и интелекта й.

Но за огромно съжаление и този път тя удари на камък. Красавицата не беше одобрена за второстепенна роля в американски филм и преживява много тежко провала си.

Ели Гигова неведнъж е споделяла, че във Франция е била приета не само в специалност „Журналистика“, но и специалност „Актьорско майсторство“. Но след като обсъдила с родителите си двете възможности, решила да се запише в първата специалност, въпреки че предпочитала втората.

Красавицата не крие, че баща й е против актьорството и го приема за несериозна професия. Докато майка й, я разбира напълно, тъй като и тя самата има заложби в тази област, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

Щерката на Николай Гигов все пак успя да се уреди с роля в продукцията „Фамилията“. Но след това приключи с изявите си в тази сфера.

Ели Гигова направи опит да пробие и като тв водеща, но и това нейно начинание претърпя пълен крах.

Брюнетката не може да преживее и неуспехите в личния си живот. Въпреки желанието си да създаде семейство, тя не попада на подходящи партньори.

Ели Гигова имаше дълга връзка с бизнесмена Петко Димитров. Но двамата не стигнаха до венчило. Към момента бившият й е щастливо обвързан с танцьорката Яна, която го дари с две деца.

Намери ни във facebook