Всички се чудят, но Гала най-накрая разкри сама: Очаква ли я пенсиониране от „На кафе“!

Гала проговори за работата си в „На кафе“ и идеята Стефан Николов да й стане екранен партньор!

Водещата на „На кафе“ Гала даде обширно интервю за известно столично списание. В което разкри истината по най-щекотливата тема тези дни. А именно ще бъде ли пенсионирана и ще излезе ли в заслужена почивка от екрана.

„Никой от ръководството на телевизията не ми е казал, че предавнето спира.

Това го четем в края на всеки сезон и имам чувството, че просто се повтаря едно и също. В редакцията ни обаче атмосферата е спокойна. Всичко си върви по обичайния начин и се чувстваме много добре“, заяви Гала в интервюто си. И успокои зрителите, че ще я гледат отново.

Водещата обаче не пропусна да разясни въпросите около назначаването на мъжа й Стефан Николов за неин екранен партньор в предаването. Припомняме, че хейтът на зрителите към него беше голям и все още Николов не се харесва на мнозина.

„Постоянно се говореше, че аз съм го уредила в телевизията. Аз самата от 35-атата си година чувам: „Абе, тая няма ли да я пенсионират вече?”. „Няма ли да си ходи, писна ни!”. Може би и по-света е така. Не знам.

Но във всяка област у нас, където се появи ново лице, се пише: „Какъв е тоя?”, „Връзкар!”, „Махайте го!”. На мен ми тежеше, че хората не могат да видят нещата така, както ги виждам аз.

Но, слава богу, водещи за нас бяха оценките на интелигентните хора, на които се възхищаваме и са постигнали нещо в своята област, пише разкрития.ком. Оценката на 90 процента от тях беше положителна. Самите те описват Стефан като „глътка свеж въздух на екрана”. Това ни спаси и двамата, особено мен“, призна си водещата на „На кафе“.

Намери ни във facebook