„Господари на ефира“ откриха нова звезда! Аз се пръснах от смях! Тя се появи пред камерата и разби с този лаф

trafficnews.bg

Нова звезда от Пловдив изграя в националния ефир. Пловдивската ромка, която успя да улови камерата на TrafficNews.bg, попадна в седмичната рубрика на шоуто „Господари на ефира“ по Нова телевизия.

Реакцията на жената е заснета по време на събарянето на незаконните постройки в Столипиново, докато тече акцията на полицията и районната администрация. В изказването й обаче определени изрази са се превърнали в бисери.

„Златото тази седмица е за ромите, които събират дограми от бутнати сгради, защото всичко става „паприкаш““, коментират от шоуто. 

За да не преразказваме думите на жителката от Столипиново, предлагаме откъса в Господарите и коментара на водещите в него. 

Жителката от Столипиново не е първата, която оглавява забавната класация. Сигурно сте чували израза: „ИскАх, ама нямах желание“. 

Той разкрива своята уникална гледна точка за изборния процес. Лафът бързо се разпространи в социалните мрежи и вече се използва по какви ли не причини.

Голяма популярност събра и ромката от Шекер махала, която по забавен начин обясни пътен инцидент със съборен уличен стълб: 

 

 

  

 

Намери ни във facebook