Навръх рождения си ден Бойко Борисов получи това писмо! Отвори го и трябваше да седне! Ето снимки, та то е от

Лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на „Обединените патриоти“ Волен Сидеров изпрати поздравително писмо за рождения ден на премиера Бойко Борисов. Днес министър-председателят навършва 59 години, докато е на официална визита в Израел. 

„От опит знам, че с годините човек има все по-малко желание да отбелязва рождените си дни. Но щом си станал държавник и отговаряш за народа си, значи раждането ти е имало особен смисъл и имаш мисия.

 

С теб, драги Бойко, сме в политически битки от доста години. Минахме през огън и вода. Остаряхме малко, но помъдряхме много – сигурен съм! Да управляваш е жестоко занимание, защото никога няма всеобщо доволство от властта. 

И най-добрият управник е обект на критики и недоволство. И затова е важно да търсиш баланса и равновесието, а не разкола и разделението на обществото. Ти доказа, че си овладял това трудно изкуство. Нека бъде така и занапред! 

Нека Бог те закриля във всички народополезни дела! Здравье же и спасение на теб и всички твои близки!“, пише Волен Сидеров на Бойко Борисов.

Намери ни във facebook