О, Господи! Не съм виждал по ужасно нещо. Вътре влезе полицаи откри гола в екскременти дъщерята на

Полицаи спасиха 42-годишната Мариса Алмирон от Венадо Туерто в Аржентина от ужасяващ плен. Жената е изтощена физически, а психиката ѝ е разбита. Причината за всичко това е, че преди 20 години собственият ѝ баща я приковал към леглото ѝ, защото тя имала интимна връзка с момче, пише „БулНюз“.

Осем години след оковаването извергът починал, но мъченията на момичето тепърва започнали.

Делото на таткото било продължено от собствения ѝ брат – Марио. Жертвата на нечовешкото отношение има общо шест братя и сестри. При това цялото семейство знаело какво се случва с нея.  
Съседи постоянно се оплаквали от сърцераздирателни викове в течение на много години, но полицията така и не предприела никакви действия. Веднъж служители на органите на реда все пак решили да проверят какво се случва в къщата. Марио обаче не ги пуснал и настоял за заповед за обиск.
„Домът ми се превърна в ад заради виковете, които чувах през стената. Тази жена е преживяла ужасни неща“, споделя съседка на Мариса. 
Когато полицаите все пак успели да проникнат в жилището, пред очите им се представила ужасяваща гледка. Гола измъчена жена била прикована към креват. В него тя лежала в собствените си екскременти. Мариса веднага била откарана в болница. Лекарите установили силно изтощение и дълбоко травмирана психика. Към момента във връзка със зверството все още няма арестувани. Властите обявиха, че разследването продължава. 

 

 

  

 

Намери ни във facebook