Майката на зверски убитата Ивета рухна: Ще погреба детето си в затворен ковчег, гледката е потресаваща!

Потресена съм от това , което днес видяхме в съдебна медицина! Ще погребем детето си в затворен ковчег!!! Очаквах го от този изверг, опитах се да го предотвратя, но тя не искаше детето й да расте без баща! Това заяви пред майката на убитата при жесток побой крехка Ивета пред burgasinfo.com.

Близките на момичето са съкрушени от трагедията.

БЛИЦ припомня, че момичето беше пребито до безсъзнание в дома на приятеля си Теньо на ул. „Хаджи Димитър“ 12 в Айтос, а няколко часа по-късно почина.

Двамата имат малко момченце, което за момента е при бабата на Теньо – Димитринка, в айтоското село Лясково, където се посещава и от социални работници.

Трагичният случай с Ивета стана повод за многобройни въпроси – за ролята на социалните служби, както и на съседите при подобни тежки междуличностни отношения в семействата.

Жената, която живее на етажа над жилището на Теньо и Ивета – Станка Стоилова, която всъщност е леля на мъжа, заяви, че е подавала сигнал за домашен скандал, но при идването на полицията, младото момиче е казвало, че няма проблем. Директорът на дирекция „Социално подпомагане“ в Айтос Пенка Добрева заяви, че няма постъпил при тях сигнал за нередности в дома на Ивета и Теньо и до фаталния ден те са нямали повод да посещават адреса.

Намери ни във facebook