Чутовен скандал в парламента: Депутати „окупираха“ трибуната заради Нинова! (СНИМКА)

Парламентът излезе в 10-минутна почивка заради скандал между управляващи и опозиция за това дали председателят на БСП Корнелия Нинова трябва да вземе думата, предаде „Фокус“. 

Председателят на ПГ „Обединени патриоти“ Волен Сидеров прочете декларация, в която спомена БСП и лидерът на партията Корнелия Нинова. В нея Сидеров заяви, че на БСП им е необходима лятна ваканция, за да прочетат повече и да дойдат на есен с песен. 

„През цялото време на съществуването си партия Атака е предлагала неща, които БСП отхвърляхте, включително и темата за мигрантите“, каза Сидеров.

 

Той поясни, че когато Атака са предлагали да се връщат мигранти, БСП са го отхвърлили. 

„Бих ви повярвал, ако сте били последователни през годините, а не сте. Колкото до това дали премиерът трябва да съобщи какво ще говори на своите международни срещи, такава практика никога не е имало“, заяви Сидеров.

„Ако малко повече неща бяхте прочели от мен, ще видите, че аз казвам причините за тази миграция. Причините са във вашите приятели, много често се срещате с американския посланик“, обърна се Волен Сидеров към Корнелия Нинова.

Дебатът възникна, когато лидерът на БСП поиска думата за лично обяснение, но депутати от управляващото мнозинство се качиха при нея и не искаха председателстващият проф. Явор Нотев да й даде думата. 


Снимка: Канал 3

Той обяви 10-минутна почивка, тъй като на трибуната се качиха и депутати от опозицията. След обявяването на почивката Нинова заяви: „След 10-те минути съм на трибуната“.

Намери ни във facebook