Сензационни подробности за баровеца с „Бугати“ за 5 милиона лева (СНИМКИ)

В България вече има Bugatti Chiron за 5 милиона . Собственикът на ултра автомобила е Ваньо Алексиев. Самият той, както , се похвали в профила си в инстаграм.

Притежателят на най-скъпия автомобил в България – Ваньо Алексиев е роден извън страната – в столицата на Уругвай – Монтевидео на 7.

10. 1963 година, допълва „Уикенд“.

Разправят, че баща му е бил от близкото обкръжение на легендарния Гето Найденов, ръководител на държавното външнотърговско предприятие „Тексим“ през 60-те и 70-те години на миналия век. Няколко години след раждането му родителите му се прибират в България.

Макар вече да е на 55, Алексиев изглежда с 20 години по-млад в следствие на серия пластични операции. Баровецът е известен с пословичната си суетност и с честите си посещения в реномирани клиники за разкрасяване.

Image result for ваньо алексиев

Той спортува 5 пъти седмично по 2 часа под наставленията на квалифициран инструктор.

Image result for ваньо алексиев

От къде са обаче милионите на ексцентрика? За разлика от парите на повечето нашенски асове, неговите са изкарани напълно законно. Алексиев е собственик на транспортната фирма „Биомет“.

Големите печалби на суетния тузар идват основно от хладилните  му камиони, които зареждат с храна едни от най-големите вериги – „Била“, „Кауфланд“, Лидъл“.

Алексиев зарежда и с горива веригите бензиностанции „Шел“ и „ОМВ“. Фирмата му разполага с 55 модерни автобуса, които кръстосват България и Европа.

Лъвският пай от печалбите на Ваньо обаче идва  от международната спедиторска и транспортна дейност на тировете на „Биомет“. Фирмата му разполага с над 500 тира и има офиси и складове в Испания, Англия, Франция.

Твърди се, че Алексиев притежава апартамент от 500 квадрата в центъра на Париж, лятна вила в Монте Карло, жилище в Лондон и къща в Барселона. В България баровецът живее в просторна къща в столичния квартал „Бояна“.

Въпреки че от години привлича вниманието на златотърсачките, Ваньо не се вълнува от тях.

Намери ни във facebook