Феновете останаха без думи! Цветанка Ризова тотално се обезобрази, вижте как!

Цветанка Ризова не прилича на себе си

Цветанка Ризова се обезобрази. Водещата не прилича на себе си. Драстичното отслабване я промени до неузнаваемост. От сочните форми на Ризова не е останала и следа.

 Тя се славеше като водещата с най-плътни естествени устни.

Причината за драстичното отслабване на брюнетката е известна на всички. Повече от година тя се носи на крилете на любовта с по-младия от нея доктор Веселин Йолов.

След като научила, че любимият й харесва по-слаби дами, Цветанка Ризова веднага се взела в ръце.

Първоначално водещата започнала по-лека диета, но тъй като не била доволна от резултата се подложила на по-суров режим. От менюто й вече отсъства напълно хляб, всякакви тестени и сладки храни. За да е сигурна, че ще запази резултата, Цветанка Ризова има 10 разтоварващи дни в месеца. През това време тя консумира единствено чай, плодове и вода.

Интересно е какво мисли любимият й за този режим. Все пак той е лекар и като такъв е длъжен да предупреди изгората си за последствията върху здравето й от тежките диети.

Преди време се появиха слухове, че Ризова и Йолов са се венчали тайно в хотел „Маринела“. Това се оказа поредната клюка, която няма нищо общо с истината. Докторът се събрал с приятели в ресторанта на известния хотел, за да почерпи по повод личен празник, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

Намери ни във facebook