Деси Банова каза най-силните думи за Росен Плевнелиев, които някога България е чувала: Готова съм да

Съвсем скоро, на 17 юни бившата синоптичка на „Нова телевизия“ Деси Банова стана госпожа Плевнелиева. Президентът и момичето на времето се врекоха пред закона и пред Бог в изключително тесен кръг от най-близки хора в манастира „Свети Мина“ край София, пише actualno.com.

Деси е третата съпруга на президента. Въпреки това желанието й за голямо тържество не липсва и тя споделя, че същинското такова с много гости и танци ще се състои след като се роди очакваният наследник на фамилията.

Деси Банова и президента Росен Плевнелиев са избрали име на детето, което очакват. Това сподели самата Деси в ефира на „Нова телевизия“…

„Знам причините, поради които не са се запазили предишните му бракове. И не се притеснявам, напротив. Сигурна съм, че той не е по краткосрочните връзки. Жената до него е неговата. И не се опитва да го скрие, а го заявява пред целия свят… Неговите приятели се учудиха, когато разбраха, че ще се жени. Посъветваха го да живее заедно с мен, да си направим дете, но защо ще се женим не разбираха. Той обаче вярва в брака…“, разказва Деси.

На въпрос защо са избързали с бебето, тя споделя, че е нямала време да мисли дали ще и е трудно: „Готова съм да направя всичко за този човек“, категорична е тя.

Относно това дали се е замисляла ако беше на мястото на бившата съпруга на президента, дали би се дръпнала като нея от публичността, бившата синоптичка отсича: „Аз съм различна, по някакъв начин винаги съм била публична, но и сега това медийно внимание ми притеснява… Вероятно бих застанала до мъжа си. Когато обичаш един човек, го подкрепяш. Дори с цената на това да си в устата на хората. Съпругата на президента е като гръмоотвод, обирайки голяма част от негативите към него самия. Не е лесно. Но Юлиана вероятно е искала да предпази децата си…“, допълва Деси.

 

 

  

 

Намери ни във facebook