Нора Недкова е готова да сътвори панаир във Вип Брадър, но вижте каква сума ще гушне!

Продуцентите броят 60 бона на Нора Недкова за Вип Брадър!

Нора Недкова е сигурната участничка в тазгодишния сезон на Вип Брадър. Мис Плеймейт 2017 влиза със сигурност в скандалджийското шоу. Моделката вече е подписала договор с продуцентите на шоуто. И есента ще я видим в една от най-известните Къщи на България.

Нора Недкова е известна с чепатия си характер и с пиперливия си език. Шефовете на скандалджийското шоу по Нова телевизия очакват тя да вдигне рейтинга на риалити формата със скандалите, които ще забърше.

Такъв екшън произведе моделката и като участник в кулинарното шоу „Черешката на тортата”. Според клюката за участието си в шоуто скандалджийката ще получи 60 000 лева.

Името на Нора Недкова е свързано не само със скандали, но и с много известни мъже. Според слуховете тя е мачкала чаршафите с шоумена Слави Трифонов, вечния плейбой Ицо Стоте манекенки и още известни и богати баровци.

Въпреки че Норчето непрекъснато отрича креватните си изпълнениия, медиите не спират да я свързват с най-различни мъже.

Още с влизането си в Къщата в Нови хан тя ще се срещне с най-омразния си враг Валентин Кулагин. С гримьорът двамата преплетоха шпаги в „Черешката” и предизвикаха истинска ферия от скандали, дори се сбиха и продължават да се дъвчат.

Гримьорът не пропуска да я соли и „храни” в социалната мрежа, като я кичи с най-различни унизителни имена.

Заплахите и обидите в „Черешката” продуцентите на Вип Брадър се надяват двамата да пренесат и в шоуто на есен.

Именно на този конфликт разчитат продуцентите, за да вдигнат рейтинга на шоуто до небесата. Двамата със сигурност няма да си сдържат нервите и в Къщата ще видим бой, ругатни и много екшън, шушукат из светските среди, пише разкрития.ком.

Въпреки че Валентин Кулагин отрича категорично, че влиза във Вип Брадър, коментарите са коренно различни от неговите думи.

Намери ни във facebook