О, Господи! Защо? Потресаващи разкрития за смъртта на красивата Жанет в Банско. Починала е от

Момичето, открито мъртво на работното си място в хотел в Банско, е страдало от анорексия. Това стана ясно след направена аутопсия, като крайна причина за смъртта е полиорганна недостатъчност, пише „Трафик нюз“. реклама

22-годишната Жанет Маджерска е родена в Разлог, но е учила в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград. От личния й профил във Фейсбук става ясно, че тя е работила и като експерт човешки ресурси“ в 5-звезден хотел в планинския ни курорт.

 

Последната й активност в социалната мрежа е няколко дни, преди да се случи трагичния инцидент, докато е била на сватба в Разлог.

Припомняме, че колеги намерили безжизненото тяло на момичето в тоалетните, след като повече от час тя не отговаряла на служебния си телефон.

Полиорганна недостатъчност е прогресиращо състояние, което се характеризира с нарастващи степени на физиологични нарушения в няколко органа. Постепенно се установява прекратяване на функцията им. Най-вероятно органите ѝ са спрели да функционират заради липсата на хранителни вещества. 

 

 

 

  

 

Намери ни във facebook