Преслава прекрати майчинството на Десислава! А Митко Пайнера съвсем я закъса, печалбите му се стопиха

Тъмни облаци надвиснаха над главата на шефа на „Пайнер“ Митко Димитров заради тежки проблеми и непредвидени ситуации, които застигнаха най-големите му звезди, узна HotArena.

 

Заради настъпилата криза и оределите редици в компанията инженерът се обадил на прясно родилата Десислава и ултимативно настоял тя да се върне на сцената и да поднови скоропостижно участията си.

 

Деси е в майчинство от миналата есен и планираше да хване пак микрофона чак след година. След строгото обаждане обаче набързо потърсила бавачки за сина си и хукнала по нощните клубове, тъй като имало опасност да изхвърчи от фирмата, пише „Галерия“.

 

Бебето й е едва на шест месеца и има нужда от грижите на майка си, но тя се принудила да го остави в чужди ръце. Това от една страна било добре и за нея, тъй като семейният бюджет доста закъсал, откакто тя слезе от сцената. Спешното й завръщане било наложително заради Преслава, която е в отпуск по майчинство.

 

Златната кокошка на Митко Пайнера чака първото си дете и поне до края на годината е аут от компанията. Преси прибираше най-големите хонорари, а немалка част от тях отиваше в касата на „Пайнер“.

 

Другата оборотна певица от фирмата – Галена, врътна кофти номер на шефа си. Тя реши, че ще работи само 3 дни в седмицата – четвъртък, петък и събота. През останалото време искала да бъде със семейството си и да възпитава сама синовете си. Така тя се разписва с едва 12 участия на месец, което е нищожно за топ изпълнителка като нея.

 

Мария е изгубила позициите си в жанра и към нея, от страна на клубовете, има все по-малък интерес, почти никакъв. В края на месец май Емилия пък претърпя тежка катастрофа и заради загубата на сина на годеника й, излезе в траур за повече от месец. Преди седмица тя ги поднови, но помолила Митко Димитров да не я затрупва с ангажименти, тъй като е психически нестабилна.

 

Анелия, Джена и Емануела буквално износиха фирмата на плещите си и бачкат на пълни обороти. Трите вкупом обаче не можели да запълнят финансовите дупки. Шефът на чалгата незабавно трябва да се огледа за нови попълнения, или рискува да фалира.

Намери ни във facebook