Никой не знае за голямата драма. Гена Трайкова страда от тежко заболяване. Ето каква е диагнозата

Гена Трайкова има дефицит на желязо в организма, журналистката от години страда от анемия

Гена Трайкова е със сериозната диагноза анемия. Поставена й била преди много години още докато била девойка. Тогава я предупредили, че трябва да се грижи за здравето си.

Преди време бившата половинка на Венелин Петков пък счупи крака си и живя с гипс повече от 30 дена.

Специалистите се усъмнили дали костта ще зарасне правилно защото журналистката нали е корава глава се върнала веднага на работа.

Такова безотговорно било и отношението към анемията от която страда. Макар здравословното й състояние на пръв поглед да било добро Трайкова по-лесно се уморявала. А понякога й причернявало пред очите в нюзрума, разкриват колегите й.

Те са загрижени за нея защото са свидетели как Гена кара по цял ден на кафета и цигари. За нея говорят, че изпушвала по две кутии за 24 часа. Виждали са я дори да пуши на улицата с цигара в ръка. Въпреки, че никак не правела добро впечатление, а хората я познават защото е публична личност.

За Трайкова цигарите били изключително вредни като се има предвид, че е много слабичка. Освен това й се появяват тъмни кръгове под очите. За които вина има както силния стрес така и тютютнопушенето.

Педи години когато бяха двойка с Венелин Петков той успя да я откаже от вредния й навик, разкриват запознати. Но след като се разделиха блондинката отново пропушила в пълна сила. Че даже и повече пише hotarena.net.

Намери ни във facebook