Дойде като гръм от ясно небе! Няма да повярвате какво разкри Деси Банова за бившата на Плевнелиев!

След като стана третата съпруга на Росен Плевнелиев, Деси Банова направи дипломатичен жест към бившата му жена. Тя заяви, че уважава решението на Юлиана Плевнелиева да не участва в публичните ангажименти на президента по време на неговия мандат.

„Давам си сметка, че за човек, който никога не е бил във фокуса на прожекторите, е много трудно да се подложи на това изпитание.

Съпругата на президента е като гръмоотвод, обирайки голяма част от негативите към него самия.

Не е лесно. Юлиана вероятно е искала да предпази децата си. Виждам сега, че синовете им нямат това негативно влияние на публичността. Затова уважавам решението й“, каза Деси, която в момента очаква дете от Плевнелиев, в интервюто си за „Ева“.

Според нея синовете на съпруга й са я приели повече от добре. „Асен е прекрасно момче, вече почти на 17 г. Бяхме заедно с Росен и с него на финалите на тенис турнир в Истанбул. С него мога да разговарям като с равен. Павел пък е като Йоанка енергичен, играят си чудесно заедно. Двете момчета имат много силна връзка с баща си, но и с майка си, възхищавам се на възпитанието им“, допълни Банова. 

Бившата синоптичка споделя още, че желанието да сключат брак и да имат общо дете е била негова. Преди да се влюби в Росен Плевнелиев, Деси е била решена да няма второ дете.

Намери ни във facebook