„Гларусите“ ликуват: Самотни и незадоволени чужденки, търсещи ласки, избират България за секс пътешествия

Самотни чужденки търсят ласки у нас, а България се нарежда в топ 5 на най-желаните дестинации за необвързани. Страната ни заема четвърто място в класацията на престижния сайт за резервации „Хостелуърлд“, пише „Телеграф“.

„През последните няколко години в пътуванията се очертава една много любопитна тенденция – 45% от жените, които правят резервации за почивка в друга държава, предпочитат да пътуват сами. Желанията на необвързаните дами са изключително разнообразни, като те най-често се спират на страни от Европа и Африка“, отбелязват от сайта.

Самотните туристки пътуват предимно до Куба, Никарагуа, Северна Африка, България и Гватемала.

Оказва се, че все повече авантюристично настроени чужденки предпочитат да търсят приятна компания у нас. Така страната ни измества топ-дестинации като Португалия и екзотичната Шри Ланка.

„Определено може да се каже, че има мода сред жадните за нови култури и запознанства пътешественици. Те все по-често избират „соло“ почивка в не чак толкова популярни и познати държави“, отбелязват от „Хостелуърлд“. Още преди да пристигнат у нас жадните за приключения чужденки търсят българи в интернет. Те използват сайтове за запознанства и социални мрежи.

Най-често туристките се уреждат с компанията на нашенци чрез топприложението за необвързани „Тиндър“. Там самотните дами си уреждат срещи с българи. В някои случаи целта на запознанството е чужденките просто да се запознаят с местни хора, които да ги придружават в обиколките из клубовете и забележителностите в страната. Често обаче в уговорката са включени и интимни ласки. По-заможните туристки дори предлагат да заплатят всички разходи на нашенците, като им плащат сметките и покриват разноските по хотелските стаи.

Намери ни във facebook