Диетоложката на Тодор Живков проговори след толкова години! Изумителни разкрития!

Румяна Янева, известна като личната диетоложка на Тодор Живков, проговори. Възрастната жена работи в продължение на 30 години с политици. Тя е човек, непозволил президентите на България да консумират негодна храна. След като излиза в пенсия, дегустаторката напуска столицата и към момента живее в Бургас.

В интервю за „България днес“ тя сподели как е оцеляла в годините, когато стомашното неразположение на президента се е приемало като опит за атентат. Румяна Янева сподели, че й е било изключително трудно, още повече, че много хора не са искали тя да оцелее.

За Тодор Живков каза, че е бил изключително гнуслив. По няколко пъти плакнел устата си след целувки с Брежнев, а той имал навика при всяка тяхна среща да го целува по три пъти с език.

Тодор Живков не обичал и ръкуванията. Но като държавен глава бил принуден да го прави. На събитията, на които присъствал, с него обикновено се ръкували между 300 и 3000 души. Някои от тях били с мръсни ръце, други имали кожни проблеми и това вбесявало много Тато, който се страхувал да не пипне някоя болест, пише „България днес“.

Намери ни във facebook