РЕВНОСТ! Гаджето на Нора Шопова заплаши Благо, че ще му избие фасетите!

Колаж: hotarena.net

Любимият на Нора Шопова се закани на Благо да го спука от бой, плейбоят не спря да точи лиги по синоптичката

Нора Шопова, която спечели „Черешката на тортата” без да иска стана обект на желанията на Благой Георгиев.

Набожният плейбой не се свени редовно да нарушава десетата божа заповед да не пожелава жената на ближния си.За малко Благо да се прости с чисто новото си чене.

Защото гаджето на синоптичката бил бесен на ексфутболистът. Който откровено сваляше Нора в последния епизод от кулинарното шоу.

Плейбоят не спря да се закача  хубавицата. Като не откъсваше очи от нея и подхвърляше намеци. Невъздържаното поведения на Джизъса направи впечатление на всички. А Нора много се подразни.

Тя сподели, че хуморът на Благо определено й дошъл в повече. А миската Вероника Стефанова се пошегува с него като призна, че й е заприличал на момче от детската градина. Което като си хареса някое момиче го скубе за косите.

Актуалният приятел на госпожица Шопова не останал сляп за свалките.  Той пуснал до футболиста няколко заплашителни есемеса. С които обяснил на кандидат любовника какво ще му се случи с новите фасети. Ако не спре да я закача. Дружки на синоптичката се пошегували, че новите зъби на Благо май само му пречат. Защото само фъфли с тях, предават от hotarena.net.

Траян, половинката на Нора хич не се майтапел с натрапника. Той не е случаен, а успешен адвокат в една от най-известните консултантски фирми. Бил на ти на само със закона , но имал и връзки сред хората от ъндърграунда. Когато Благо разбрал с кое гадже се е забъркал побързал да даде на заден, разкриват запознати.

Намери ни във facebook