СНИМКА как Лавров се е заплеснал по краката на Мелания – хит в мрежата

Последната среща между президентите на двете световни сили САЩ и Русия предизвика истинска медийна буря. И докато световните медии чоплеха темата около срещата на двамата държавни глави и обсъждаха случката с протестиращия, който бе изведен на сила от охраната минути преди пресконференцията, на фокус изпъкна една снимка, която буквално взриви мрежата!

Любопитният кадър показва съпругата на държавния глава на САЩ Мелания Тръмп и руският вътрешен министър Сергей Лавров. Случайно уловен момент показва как Лавров заглежда изящните крака на първата дама. Снимката е направена от един от 1400-те представители на медии присъстващи на пресконференцията след срещата между Трумп и Путин в Президентския дворец в Хелзинки.

Отдясно на Лавров е Юрий Ушаков, помощник на Путин по външополитическите въпроси, който също гледа към Мелания. 

Снимката бе разпространена от Дмитрий Смирнов, специален кореспондент на „Комсомольская правда“, акредитиран към Кремъл, с шеговит текст под нея: Веднъж в Хелзинки. Сергей Лавров и дипломацията на погледите.

За броени часове фотосът обиколи социалната мрежа, а коментарите под него варират, разделяйки се в две основни направления. Едната група потребители смело твърди, че Лавров е единственият истински мъж в Хелзинки. А другата — изразява учудване относно винаги перфектния външен вид на Мелания Тръмп. Някои от постовете дори задават риторичния въпрос как първата дама успява да носи обувки на толкова висок ток в продължение на дълго време.

В допълнение на тезата, че 68-годишният руски министър е ценител на женската красота е и негова реплика от форума вчера. По адрес на гостенката си от Америка той заявява: „Мелания е по-добре от супер!“. Изречението недвусмислено показва високата му оценка за красотата и фигурата на 48-годишната първа дама.


 

Намери ни във facebook