България се моли за шоумена! Оперират по спешност Слави Трифонов!

Дългия ляга под ножа в частна клиника във Виена

Слави Трифонов ще използва предстоящата си лятна отпуска от екрана на Би Ти Ви не за да „ваканцува“ на морето, а за да оперира очите си – пише в. „Уикенд“.

Близки до Дългия разкриват пред изданието, че от известно време шоуменът е пациент на известна австрийска клиника, където светила в офталмологията му помагат да подобри зрението си.

Слави Трифонов е пациент на виенската клиника от тази пролет, като досега е посетил няколко пъти болницата за прегледи и диагностика.

На Дългия обаче му предстои още една визита до Виена в средата на август, когато ще бъде опериран лично от светилото в офталмологията проф. Биндер и екипа му. Интервенцията ще бъде извършена посредством лазерна хирургия – най-прецизната технология в медицината.

„Операцията вече трябваше да бъде извършена, но Слави Трифонов отложи с месец интервенцията заради договора си с Би Ти Ви, задължаващ го да произвежда по 5 издания на „Шоуто на Слави“ седмично. След оперативната намеса той се нуждае от поне 10 дни почивка и възстановяване, като е абсолютно противопоказно да подлага зрението си на силните студийни светлини“ – коментират близки до шоумен №1 в страната.
За проблема на Слави Трифонов със зрението се знае от 11 години, след като самият той обяви, че страда от възпаление на очния нерв на лявото око.

Намери ни във facebook