Никой не подозира за драмата, която разкъсва Десислава! Ето защо отлага сватбата с Благой

Деси Слава дари любимия си Благо с дете в края на миналата година. И въпреки, че от самото начало на връзката им, тя копнее за сватба, голямото събитие все още не е реализирано.

Оказа се, че Деси Слава е тази, която отлага сватбата, въпреки огромното си желание да мине под венчилото с бащата на втория си син.

Причината за решението на блондинката е тежкият проблем, който я измъчва от месеци.

Деси Слава копнее да стане законна съпруга на Благо и си представя този ден като най-щастливия в живота и не желае нищо да помрачи щастието й в този миг. Но тя осъзнава, че не е във формата, в която би желала да бъде в най-щастливия ден от живота си.

По време на бременността изпълнителката напълня доста и качи повече килограми от нормалното. Въпреки усилията си, тя все още не може да отслабне и това е главната пречка за сватбата й с Благо. Деси Слава не желае да става за смях и да изложи любимия си.

Доскоро любимият й не изявявал особено желание за брак. Но след ултиматума, който Деси Слава му поставила, много скоро щастливото събитие ще стане факт. Блондинката заявила в прав текст на по-младия си любим, че ако желае връзката им да продължи, трябва да сключат брак, пише Марица.бг.

Намери ни във facebook