След толкова време истината най-накрая изплува! Ето защо Миа Сантова напусна Нова!

Миналата есен Миа Сантова направи опит за рестарт на кариерата си, но удари на камък. След дълго отсъствие тя се върна в телевизията, в която започна журналистическата й кариера.

Блондинката имаше големи очаквания от работата си в Нова тв и въпреки, че шефовете на медията не й предложиха желаната позиция, тя се надяваше, че много скоро ситуацията ще се промени.

Но уви, това не се случи.

Миа Сантова се върна като водеща на следобедната емисия новини. Тя се надяваше на място в централната емисия новини или собствено публицистично предаване на сваления формат на Лора Крумова и Галя Щърбева. Но нито една от двете опции не се реализира.

Още с завръщането си в телевизията Миа Сантова се изпокарала с колегите си. Най-лоши били отношенията й с Лора Крумова и Даниела Тренчева. Сантова не успяла да свикне с мисълта, че те са повече от нея, въпреки че в началото на кариерата й били просто стажантки.

Тя постоянно давала наставления на колегите си. Завръщането й довело до невиждано напрежение в нюзрума и в крайна сметка се наложило блондинката да се оттегли.

Според запознати с телевизионната й кариера е свършено. Сантова отново се е посветила на семейството си и най-вече на грижите за дъщеричката й. За щастие доходите на съпруга й са високи и не се налага тя да работи, пише Хот арена.

Намери ни във facebook