Тя е на 70 години и изглежда така благодарение на това, че се отказа само от 1 продукт

По пътя ни често има невероятни хора, които могат да вдъхновят най- драстични промени в мирогледа и начина на живот. Това е такъв човек скъпи читатели и днес ще ви запознаем с нейната история, която е неповторима.

Каролина Хартц е австралийка, чийто начин на живот се превърна в пример за жените по целия свят. Всичко започна със снимките, които тя публикуваха в мрежата.

 На пръв поглед това е обикновена хубава жена , но си заслужава да знаете нейната възраст … Тази снимка показва 70-годишна майка на три деца . Невероятно, нали!

Каролина сподели с журналистите тайните си за запазване на младостта , основата, на която се е облегнала е отхвърлянето на захар . В продължение на 30 години жената се е ограничила да използва този продукт. Както се оказа, не е напразно.

На 41-годишна възраст лекарите поставят на Каролина преддиабетна диагноза. Неочаквана новина я разтърсва и жената решава да действа. Трудно беше да се отърве от пристрастяването към захарта, но успях да се измъкна от ситуацията.

Вместо рафинирана захар, жената използва ксилитол, натурална захар, произвеждана от определени видове дървесина и растителни отпадъци от селското стопанство.

ксилитол

Поради непоносимост към глутен, Каролина също трябваше да се откаже от пшеничното брашно и няколко вида зърнени храни, включително ечемик и овес.

Тя обича спорта! Въпреки напреднала възраст, тя активно посещава тренировки по баскетбол, тенис и волейбол.

Каролина съветва да не се преяжда. Тя вярва, че прекомерната жажда за храна може да бъде преодоляна, като се свикнеш да се наслаждаваш на всяко парче

Г-жа Хартц има трепетно ​​отношение към здравия сън: тя се опитва да спи най-малко 8 часа на ден, а също така практикува медитация.

Съгласете се, че е чудесно, че такива хора споделят своя опит. Надяваме се, че историята на Каролина ще ви помогне да направите първата крачка към ново качество на живот.

Започнете прераждането си с и споделете с приятелите си историята на тази удивителна дама

Намери ни във facebook