Мира Бенатова написа най-тъжните думи след новината за Милен Цветков: Чувам, че той е

Журналистката Миролюба Бенатова изригна с много силни думи за сваления от ефира на Нова Тв свой колега Милен Цветков и го определи за най-добрия интервюиращ.

Поместваме без редакторска намеса това, което Миролюба написа на личния си профил във фейсбук:

„Преди време, когато вече водеше „Часът“ в 23 ч., казах публично, че според мен е най-добрият интервюиращ в ефира. Защо е толкова късно ме попита журналистката.

Казах, че не знам. И сега не знам защо вече няма да го има и в полунощ. Чувам твърдения, че съдържанието му било пошло. Но като редовен зрител, знам, че освен леката част, Милен не подминаваше актуалните политически теми. Коментираше ги с периферни събеседници, защото беше ясно, че основните няма да се изявяват по нощите. Даваше различни гледни точки в периметъра, с който разполага. Познаваме се отдавна, без да сме приятели, спорили сме много, не винаги съм била съгласна с него. Но сега ще ми липсва. Харесвам го и го гледах. И, да, телевизията има право да реши как да си реди програмата, с какво съдържание да я пълни, какви личности и теми да доминират. Напусналите по взаимно съгласие също имат право да не обясняват мотивите си, както вероятно ще стане и този път. Всеки носи собствените си обувки и тежести. Надявам се публиката да не трупа поредната канара с камъни.”

Всяка минута очаквай новина в 

 

 

Намери ни във facebook