Ани Салич най-накрая показа новия си любим!

Ани Салич предприе важна стъпка в личния си живот

Ани Салич направи нещо, което отдавна обмисляше. Новинарката най-после реши да представи официално на децата си мъжа, който върна блясъка в нейните очи. От началото на връзката си с него тя се притеснявала как наследниците ѝ ще приемат заместника на баща си. От притеснение екранната половинка на Ники Дойнов дълго отлагала запознанството на Хана и Лазар с нейния настоящ любим.

Но най-после Ани Салич решила, че е настъпил подходящият момент да събере най-важните хора в живота си. Хана и Лазар, които са в трудната тийнейджърска възраст, останали очаровани от избора на родителката си.

Наследниците на новинарката са запознати в детайли с проблемите, които тя има с баща им по време на брака им. През цялото време младежите подкрепяли майка си. Дори по време на развода те били на нейна страна, пише разкрития.ком. Това значително улеснило Ани Салич при представянето на новия ѝ  любим пред децата.

Новинарката ги запозна с него по време на романтичната им почивка във Франция. Заможният любим на телевизионерката поел всички разходи, включително и джобните на Хана и Лазар, за да направи добро впечатление. Младежите са очаровани от него и са категорични, че майка им е направила правилен избор, пише Марица.бг, позовавайки се на „Галерия“.

Намери ни във facebook