Истината за участието на Къванч Татлъту в „Искрите на отмъщението“ ще ви остави без думи!

Къванч Татлъту прибира рекорден хонорар от хитовата поредица „Искрите на отмъщението“

От тази седмица зрителите на бТВ имат възможността отново да гледат на екран любимеца си Къванч Татлъту, който е главен герой в хитовата поредица „Искрите на отмъщението“. Участието му в сериала го превърна в най-скъпоплатения актьор на Балканите.

Синеокият красавец, който не случайно се спечели прякора турския Брад Пит, прибира рекордните 100 000 турски лири от епизод.

Той не крие, че ролята в „Искрите на отмъщението“ е запалила актьорската му страст.

Къванч споделя, че персонажът на Джесур му допада много, тъй като се доближава най-много до характера му. И за екранния образ, и за реалния образ на синеокия актьор  е присъща онази скрита чувствителност, която той показва само към любимата си.

Преди да приеме предложението за участие в сериала, турският Брад Пит поставил ултиматум на продуцентите. Той заявил, че за облеклото си ще се довери само на своята съпруга – турската дизайнерка Башак Дизер.

Двамата сключиха брак в турското посолство в Париж през 2016 година. Този февруари те отпразнува втората годишнина от съвместния си живот с екскурзия до пустинята в Йордания, пише „Ретро“

В „Искрите на отмъщението“ Къванч Татлъту играе ролята на мъж, който ще се влюби в дъщерята на най-големия си враг. Джесур пристига от Истанбул в турското градче Корлудаа, за да отмъсти на човека, погубил семейството му. Но не подозира каква изненада му е подготвила съдбата.

Намери ни във facebook