НЕОЧАКВАНО! Още една звезда напусна бТВ и стана част от „Откраднат живот“ по Нова!

Силвия Лулчева става част от екипа на „Свети Кирил“!

Силвия Лулчева е поредната звезда, която напуска Би Ти Ви, за да акустира в Нова телевизия. Актрисата беше забелязана на снимачната площадка на хитовата лекарска поредица „Откраднат живот”.

Там тя бе в компанията на съпруга си Васил Бинев.

Той имаше централна роля в предишния пети сезон на „Откраднат живот”. При тях бяха и колегите им Марта Вачкова и Владо Пенев.

Самата Вачкова издаде, че и Силвия Лулчева ще се присъедини към сериала с издайнически снимки. Къдрокосата актриса изгря на „стари години” в комедията на „Столичани в повече”. През пролетта бе заснет 12-ти сезон, както и 13-ти сезон. Но дори и най-заклетите фенове на сериала са на мнение, че той вече се е изчерпал.

На този етап нови епизоди не се планират. И ако Лулчева не иска да разчита само на скромни доходи от театър и дублиращи роли, тя трябва да започне нова работа.

Много скоро тя ще се появи или като докторка, медицинска сестра или администраторка в болница „Свети Кирил” в „Откраднат живот”. Много скоро ще се разбере и каква ще е новата й роля, пише разкрития.ком.

Зад „Столичани” стоят същите хора, които работят за „Откраднат живот”. Силвия Лулчева е близка с тях, а от миналата година и мъжът й е част от групата на продуцента Евтим Милошев. Феновете се питат обаче дали героят на съпруга й Васил Бинев ще се завърне в поредицата.

Припомняме, че в края на миналия сезон той бе арестуван. Всички бяха доволни от решението на сценаристите, защото героят му, безнесмена Иво Фотев бе от „лошите”.

Въпреки че мразят героя му, феновете на сериала харесват актьора и искат той отново да се върне на екран. Най-вероятно това ще стане в средата на сезона, а заедно с него в „Откраднат живот” влиза и съпругата му Силвия Лулчева.

Намери ни във facebook