Потресаващо! Загорели тийнейджъри се награбиха на улицата в Бургас (СНИМКИ 18+)

На потресаваща гледка се натъкнаха днес жителите на най-големия бургаски комплекс – „Меден рудник“. Двама загорели тийнейджъри се грабнаха не къде да е, а на улицата, посред бял ден, пише Флагман.бг.

Случаят нямаше да бъде толкова шокиращ, ако ставаше въпрос за по-безобидно натискане. Двамата младежи без никакви задръжки и полуголи се задоволявали.

Еротичната сцена се е разиграла в оживена част на комплекса – до блок 70 и пред погледите на минувачи.

Горещите кадри се разпространяват в групата на „Меден рудник“ във фейсбук от свидетел на любовната игра. Според живущите тийнейджърите са на около 14-15 години и това не е най-подходящото място за еротични игри.

„Младото поколение съвсем е деградирало. Положението съвсем излиза извън контрол. Акълът ми не побира как посред бял ден полуголи деца ще се задоволяват на оживено място, оттук минават и деца. Време е родителите да упражнят по-голям контрол върху децата си, преди да е станало късно“, коментирал пред изданието очевидец.

Други пък упрекват снимащия. Според тях не е нормално да бъдат публикувани лица на непълнолетни, въпреки неприличното им поведение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 

Намери ни във facebook