Мира Добрева гушва колосална пачка от ВИП Брадър, но вижте за какво ще намести сумата!

Мира Добрева реализира най-голямата си мечта, журналистката купува семеен дом с хонорара от „ВИП Брадър”

Мира Добрева склонила да участва в интриганското шоу „ВИП Брадър” единствено заради големия хонорар, който ще прибере в сметката си. Тя ще получи впечатляваща сума от 100 бона. Като част от хонорара вече е преведен. Остатъка ще вземе след излизането си от формата.

Добрева ще използва парите за да закупи дом за семейството си. Години наред те живеят под наем. Първо обитавали имот с „Драгалевци”. Но заради непосилния наем го напуснали.

После наели по-малка, на пък луксозна къща, за която водещата си правела сметки да купи. Но с ниската си заплата от държавната телевизия не й било по възможностите.

До съвсем скоро взискателната дама от БНТ била твърдо против подобни формати като БИГ Брадър. Даже когато половинката й Жоро Торнев участва преди две години тя категорично отказа да го защити по време на лайфовете. Влизането му в Къщата определи като предателство защото изрично го помолила да не участва.

Впоследствие обаче блондинката си променила мнението. Тя останала доволна от представянето му и това й дало смелост да приеме поканата на продуцентите. Която й отправят от доста време насам.

Говори се, че освен високия хонорар Мира Добрева ще се облажи и с още хилядарки. Тя се съгласила да стане рекламно лице на модна марка за български дрехи. Това ще й донесе допълнителни пари защото ще носи само техни дрехи по време на сезона.

Идеята била изкопирана от Мегз. Която с подобна пиар схема вдигна продажбите си до небето от ефира на шоуто с най-голям зрителски интерес, предават от retro.bg.

Намери ни във facebook