Ето го простреляния в главата полицай Георги. Стрелецът е син на известен българин! Снимки

21-годишният психичноболен младеж, който простреля полицай в столичния квартал „Илинден“ е син на оперния певец Марио Бръзицов, съобщава „Труд“. Майката на момчето, с която е живял в последните месеци, се казва Любка. 

Младежът е живял допреди два-три месеца във Франция, където е развил психично заболяване. Съсед от блока каза, че най-вероятно става дума за наркотици, които са отключили състоянието на момчето, което живее само с възрастната си майка.

Младежът е буйствал от няколко дни и днес сигнал в Трето районно управление на МВР е подала майка му. Отзовали са се два патрула. Още докато са били пред вратата на жилището, отвътре е проехтял изстрел. По непотвърдена информация оръжието е газов пистолет, преработен в боен. Полицаят е ранен в бузата и е без опасност за живота.   Простреляният в София полицай е Георги Йовчев и има над 10 години стаж в системата на МВР, съобщава „Монитор“. Има и висше образование. Колегите му го описват като изключително съвестен служител на реда, който следва единствено буквите на закона.

От фейсбук профилът му става ясно, че е обвързан. Качени са и много снимки с жена му, на които са заедно и са щастливи. 

Намери ни във facebook