Дъщерята на Цветана Манева разкри истината за клипа й с Азис!

Дъщерята на Цветана Манева я защити

Дъщерята на Цветана Манева я защити за участието й в клипа на Азис към новата му песен – „Позна ли ме“. През последните седмици се разгоря истински спор в социалните мрежи заради участието на актрисата във видеото към песента на поп фолк изпълнителя. Много хора обвиниха Цветана, че се е снимала за пари.

 

Азис и Манева не издържаха на нападките и изказаха своето мнение по въпроса като се защитиха един друг.

„Ще защитавам Азис и каузата му завинаги, защото си заслужава. Не съм мислила, че ще стане такъв бум от коментари с този клип, в който участвах. Проблемът не е в песента и дали е чалга или не, а в това, че като хора отдавна не се държим нормално като човек с човека, като човек с животно или растение. Моята чувствителност съвпада с тази на Азис и затова участвах в този негов проект. Не виждам от какво трябва да съм смутена“, обясни актрисата. Колежки на Цветана я защитиха.

Дъщерята на актрисата също я подкрепи. Надежда Пенчева се разгневи на негативните реакции, притеснявайки се, че майка й да не рухне след всички коментари покрай участието й в клипа на Азис, пише „България днес“. „Ще я разкъсат от обиди! И заради моята съдба тя се снима в това видео“, брани майка си Надежда, която гледа възрастни и болни хора в чужбина.

Близки до семейството на Цветана Манева са категорични, че именно Надежда е причината майка й да участва в клипа на най-обсъжданата песен през последните дни у нас. Дъщерята на Цветана на собствен гръб е изпитала лошото отношение към другия, различния, при това не един и два пъти.

Надежда от години живее в Австрия. Тя се сблъсква с обиди за наглите и мързеливи българи, които отиват да точат социалната система на страната. Надя често споделяла с майка си, че в новата й родина никога няма да погледнат на нея като човек първа категория.

Намери ни във facebook