Приказката свърши! Няма да повярвате какво се случи между Преслава и Павел след раждането!

Павел и Преслава се скараха жестоко след раждането на тяхната дъщеричка

Радостта на Преслава от раждането на малката Паола беше помрачена от луд скандал между нея и Павел. Пайнерката стана майка миналия петък, точно в деня, в който християнският свят чества един от най-светлите християнски празници Кръстовден.

Именно името на малкото момиченце се превърна в ябълката на раздора между двамата влюбени.

Терминът на Преслава бил за края на месеца.

Но въпреки това, дъщеря й реши да се появи на бял свят с около две седмици по-рано. Преси приела раждането на щерка си на 14 септември като знак от Бог, че тя трябва винаги да почита този ден.

Затова младата майка, която от суеверие кри корема си през по-голямата част от бременността, решила да кръсти дъщеря си Кристина. Но таткото бил категорично против наследницата му да носи това име. Той настоявал малката да бъде кръстена на него – Паола. В крайна сметка Преси била принудена да направи компромис и сменила името на дъщеря си.

Веднага след изписването им от болницата, щастливият татко спретна луд купон. Още същата вечер Преслава и Павел затвориха столично заведение, за да почерпят близки и приятели за раждането на малката Паола, пише Пик. За доброто настроение на гостите се погрижиха оркестър „Кристали“, ансамбъл „Рожен“, Джена, Софи Маринова и Илиян.

Намери ни във facebook