Безкрайно тъжна вест. Галена потъна в траур. Дълбоки съболезнования

Голяма трагедия сполетя обичаната Галена

Галена потъна в траур. В началото на месеца животът на изпълнителката се преобърна след трагедията, която я сполетя. Тя загуби баща си. Едва навършил 60 години, Вичо Генчев се спомина на 3 септември.

Родителят на популярната пайнерка имал проблеми с кръвното.

По през последните седмици състоянието му се влошило след внезапно прилошаване.

Въпреки натоварения си график, Галена намирала време за болния си родител. През ден тя пътувала до родното Смядово, за да види баща си. Тя направила и невъзможното той да получи възможно най-доброто лечение.

Но въпреки усилията на лекарите, Вичо не бил спасен. Драмата се разиграла на 3 септември. От този ден Галена е преустановила активността си в социалната мрежа.

Майка на певицата – Венета също преживява тежко загубата на съпруга си, пише Пик. Заради нея Галена се опитва да бъде силна. Но и за двете загубата на Вичо е голям удар, коментират приближени до обичаната изпълнителка. Не е ясно кога тя ще възобнови клубните си изяви и ще върне отново на сцената.

Откакто роди второто си дете, Галена прекарва повече време с най-близките си хора. Още след като Стефчо тръгна на училище, тя заяви, че е съобразила изцяло графика си с него. Галена е неотлъчно до сина си и се старае да навакса пропуснатото време с него.

Намери ни във facebook