Вече мина всички граници! Кулагин продължава с грозните обиди, този път нападна Ваня Костова!

Гримьорът Валентин Кулагин продължи с провокативното си поведение и след излизането на Нора Недкова от Къщата на ВИП Брадър. Той се заяде този път с Ваня Костова, обиждайки я, че е стара. Певицата се засегна и така започна словесна престрелка между нея и Кулагин.

Притеснен, че може да загуби съвсем симпатиите на останалите съквартиранти, гримьорът опита да смекчи почвата, но така само задълбочи проблема.

 

„Не съм ти казал, че си стара жена, Ваня“, опита да се извини той, но Ваня Костова не се трогна и го нападна: „Ти се опитваш да му направиш добро…

Сега почна моят задник ли да ядеш? Имаш нужда да хванеш някой и да го заръфаш!“

„Не, не ми е удобно, аз съм имал баба инвалид и съм й обувал чорапите“, изтърси Кулагин, но Ваня не отстъпи: „Тартюф, лицемер. Не желая да говоря с теб. Това, което ти правиш, е лицемерие.

Не ми говори в очите.“ Накрая Стефан не издържа на непрестанните заяждания на Кулагин и се разкрещя, стряскайки останалите съквартиранти.  Неприязънта му към вип гримьора си пролича и по време на елиминиациите, които текат в момента в къщата на ВИП Брадър.

Той предложи именно Кулагин за изгонване, обвинявайки го, че е лицемер и мързеливец. След това пък номинира Диона, твърдейки, че прави това, защото тя се подлагала лесно на манипулации и лично той опитвал също да я манипулира. 

Намери ни във facebook