Та той може да й е дядо! Вижте кой е новият любовник на палавата Ирен Онтева!

Ирен Онтева не си поплюва, надушва парите като хрътка!

Ирен Онтева отново се уреди с дърт милионер. Застаряващата моделка не спира да скача от милионер на милионер.

Бившата съпруга на Ицо Стоте манекенки е намерила доста по-заможен дъртак от ценителя на женска плът.

70-годишният грък бил богат като крез.

След като приключи любовната си афера с филмовия продуцент, сега бившата на вечния плейбой си има нова тръпка. И това е поредният богаташ, за когото казват, че е гръцкият Хю Хефнър.

Ирен Онтева била засичана няколко пъти с милионера на различни светски събития. Според клюките в хайлайфа, на богаташа годините изобщо не му личали. А пък Ицо Стоте манекенки не можел да му стъпи на малкия пръст по дебелината на портфейла му.

Бизнесът на богатия грък бил свързан с кораби и яхти, както и с друг вид транспортна дейност, пише разкрития.ком.

Преди него 43-годишната манекенка заживя в Милано с поредния милионер.Зашеметяващата хубавица обаче не прекъсва връзката с бащата на сина й Кристиян.

С Ицо Стоте манекенки са в приятелски отношения. Любителят на женска плът често взима сина им във вилата си във Флоренция за по няколко седмици.

Именно на яхтата на старото си гадже Ирен Онтева се запознала с гръцкия бизнесмен. 70-годишният милионер веднага грабвал вниманието на моделки и златотърсачки и Онтева побързала да се уреди.

Без никакви скрупули блондинката приела да излязат на вечеря с гърка и само седмица по-късно италианския продуцент заминал в графа „бивши”.

Намери ни във facebook