Мира Добрева е изживяла най-големия ужас на живота си! Жоро Торнев е направил немислимото с нея

Мира Добрева в депресия след изневяра на мъжа си, водещата вманиачена на тема отслабване и разкрасяване

Мира Добрева за малко да се разведе с Жоро Торнев.

Журналистката спипала съпруга си на калъп с любовница. Интимната сцена, на която станала свидетел я докарала до дълбока депресия.

Унизена и разочарована Добрева била на косъм да сложи край на дългогодишния си брак.

Но въпреки, че всички я съветвали да зареже неверника тя все пак решила да му даде втори шанс.

Най-унизена била Мира от факта, че половинката й кръшка с много по-млада от нея жена. Аферата му не била мимолетна, а продължила повече от година и не била само за секс, а Жоро влагал и чувства, разкриват запознати.

Самата Мира признава, че е трудно да се изживее  подобно предателство. Но събрала сили и му простила. Съпрузите провели сериозен разговор и решили да продължат заедно напред.

Но перипетиите в брака се отразили на женското его на журналистката. И тя изпитвала ужас, че не е достатъчно красива. За това мъжът й я заменил с някаква по-млада фуста.

От тогава Добрева се решила на крайни мерки като залитнала по козметичните процедури. Така се наблъскала с много ботокс и филъри, че съсипала нежното си лице. После разбрал, че е прекалила защото с пластмасите по физиономията се затруднявала да прави гримаси.

В последно пък време водещата от БНТ развила мания  по отслабване. Колегите й издават, че се теглела постоянно. Макар да свалила 15 килограма все й се виждало, че не достатъчно. За това освен спазването на диета се впуснала и по маратони из Витоша, предават от retro.bg.

Намери ни във facebook